søndag den 7. august 2011

TV-Pakker fra Boxer TV

Boxer er et af de nyere selskaber inden for TV, og TV pakker fra Boxer er derfra langt så udbredte herhjemme i Danmark som eksempelvis TDC og YouSee, der begge har adskillige succesfulde år på bagen. Boxer er oprindeligt svensk og tæller alene i Sverige på den anden side af 700.000 kundeforhold, og selskabet har forhåbninger om at sprede sine TV pakker i lige så stort et omfang i Danmark.

Flere typer Boxer TV pakker
Uanset hvordan og hvorledes Boxer rent historisk har klaret sig i Sverige, har firmaet valgt at tilbyde tre forskellige Boxer TV pakker i Danmark, og der er naturligvis forskel på både pris og antal af kanaler, afhængigt af hvilke TV pakker, der vælges. De tre Boxer TV pakker indeholder 13, 25 og 41 kanaler og koster henholdsvis 99, 189 og 259 kroner om måneden.
Boxer TV pakker koster ingenting i oprettelse, men alle tre TV pakker fra Boxer medfører en omkostning på kr. 389,- for kortafgift, og signalet tilsluttes hos Boxer som det eneste selskab via antenne, hvor de andre selskaber i Danmark holder sig til kabel eller parabol. Set over et helt år er TV pakker fra Boxer nogle af de absolut billigste løsninger for TV i Danmark, og selskabet oplever stigninger i popularitet på regulært basis, da deres TV pakker for mange tilbyder en perfekt løsning med tv for hele familien, døgnet rundt.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar